Sulan Hotelli


Auto pysäköintiin matkan ajaksi

Sulan Hotelli on aloittanut yhteistyön GoParking Oy:n kanssa. Voit nyt varata hotelliyön lähtiessäsi matkalle ja saapuessasi sieltä takaisin. Lisäksi voit jättää auton pysäköintiin GoParkingiin, josta saat myös kyydin lentokentälle ja takaisin! Koko paketti alkaen 155 €. Varaa täältä!

Teet varauksen hotelliyöstä saapumispäivälle ja lennolta tulopäivälle. Annat varauksen yhteydessä lentosi tiedot sekä autosi rekisterinumeron, jotka välitetään GoParkingin järjestelmään. Jätät auton matkan ajaksi GoParkingin pysäköintiin, joka sijaitsee Jumbo kauppakeskuksessa parkkihallin P5 tasolla. GoParking järjestää Sinulle kyydin lentokentälle (15 min.) ja sieltä takaisin saapuessasi matkalta. Vietät vielä yön Sulan Hotellilla, ennenkuin jatkat matkaasi kotia kohti!

Varaus GoParkingissa alkaa 4 h ennen lennon lähtöä ja päättyy 4 tuntia paluulennon jälkeen. Kartta löytyy osoitteesta www.goparking.fi kohdasta - Navigoi parkille. GoParkingin pysäköintipaikka löytyy osoitteesta Jumbo kauppakeskus, Vantaanportinkatu 3, 01510 Vantaa


Sulan Hotelli laajensi majoituspalveluitaan

Sulan Hotelli kaksinkertaisti majoituskapasiteettinsa. Ennen remonttisa käytössä oli 15 kahden hengen huonetta, ja 8.9.2015 huoneiden kokonaismäärä nousi 31:een. Uudet majoitustilat ovat tilavia kahden hengen huoneita. Niiden varusteluun kuuluu muun muassa kaksi laadukasta vuodetta, suihkulla varustettu kylpyhuone, taulu-TV, jääkaappi sekä mikroaaltouuni.

Sulan Hotelli aloitti toimintansa kaksi vuotta sitten ja on vakiinnuttanut asemansa huoneistohotellipalvelujen tarjoajana yrityksille ja yksityishenkilöille. Uskomme, että laajennuksemme auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme entistä joustavammin ja laadukkaammin.