Sulan Hotelli

Huoneemme ja majoituspalvelumme


Sulan Hotellissa on 15 kahden hengen huonetta. Huoneet ovat tilavia, ja niiden varusteluun kuuluu kaksi laadukasta vuodetta, kaksi tuolia, pöytä, taulu-TV, jääkaappi sekä mikroaaltouuni. Kylpyhuone ja wc sijaitsevat yhteisissä tiloissa. Jokaisessa huoneessa on sekä kiinteä että langaton (WLAN)100 Mbitin nettiyhteys, joka kuuluu huoneen hintaa. Jos tarvitset myös työtilaa, toimistopalvelumme löytyvät saman katon alta.

Liinavaatteet sekä siivous sisältyvät myös palveluumme. Jos varaus on pitempiaikainen, huoneet siivotaan ja liinavaatteet vaihdetaan viikoittain. Aulapalvelumme toimii arkisin kello 9.00-17.00, ja yllättävissä tilanteissa ympärivuorokautinen päivystyspalvelumme on myös käytettävissäsi.

Huoneen hintaan sisältyy lisäksi parkkipaikka. Jos haluat jättää autosi, esimerkiksi ulkomaanmatkan ajaksi parkkiin, veloitus on 5e/vuorokausi. Lämmityspaikan hinta on 7e/vuorokausi.

Sijainti:

Lentokenttä 10 minuuttia

Helsingin keskusta 30 minuuttia

Varaus ja hinnat

Voit tehdä huonevarauksen netissä tai olla yhteydessä asiakaspalveluumme etenkin, jos haluat neuvotella pitempiaikaisesta sopimuksesta. Huone vapautuu käyttöösi tulopäivänä kello 15.00 alkaen, ja luovutusaika on kello 12.00 lähtöpäivänä.

Varausehdot

Vuorokausi alk. 55 euroa

Viikko alk. 240 euroa

4 vko alk. 550 euroa

Hinnasto